Synteq Solutions
// Solutii_Calitate_Software
Prima pagina        Contact

Synteq Avantaje

      In ziua de azi prezenta online a devenit tot atat de necesara ca si adresa de email sau telefonul de contact. Dar degeaba aveti un site/ software daca e prost realizat, daca functioneaza anapoda, daca e mai mult absent decat prezent pe Internet, daca nimeni nu stie de el, daca e de negasit, daca nu aveti niciun vizitator online etc.
Sunt multe riscurile la care expuneti nu numai banii investiti ci si imaginea organizatiei si a serviciilor/ produselor dumneavoastra, ca sa nu mai vorbim de impactul asupra eficientei sau asupra performantei propriu-zise in cazul unor afaceri cu implicare ridicata in mediul online (B2B, B2C). Orice afacere, oricat de mica sau de mare si complexa, are nevoie de produse software de calitate precum si de servicii profesionale continue de mentenanta.

      Nu insistam asupra oportunitatii pe care o reprezinta Internetul si prezenta online, nici asupra nevoii de a beneficia de servicii profesionale complementare, croite astfel incat sa maximizati investitia in software. Pentru ca asemeni unui utilaj, si situl de Internet ori aplicatia software trebuie intretinut(a) pentru a da randamentul dorit.
Consideram ca trebuie sa insistam asupra dezvoltarii de instrumente software care sa integreze activitatea dumneavoastra, care sa o usureze, sa o prezinte celor potential interesati. Poate ca este timpul sa faceti un pas inaintea concurentei si sa exploatati Internetul la adevarata lui putere: de a comunica instantaneu cu oricine, de oriunde, de a pune informatia si functionalitatile la dispozitia unora alesi pe baza de mecanisme de autentificare sau a tuturora, fara deosebire, de a cunoaste si de a fi cunoscut. Insistam la trecerea la un alt nivel de prezenta online: aceea plina de continut mereu proaspat, plina de functiuni si aplicatii necesare dumneavoastra si angajatilor sau partenerilor dumneavoastra dar si clientilor pe care va bazati afacerea, pe care ii serviti.

      Discutia nu ar fi completa daca nu ar atinge si problema licentierii software. Pentru ca a platii o suma considerabila doar pe dreptul de utilizare a unui produs, fara a beneficia de personalizari sau adaptari ale produsului la specificitatile fiecarei afaceri, poate reprezenta o frana semnificativa in dezvoltare. Si inca nu am luat in discutie problema costurilor implicate de "upgrade". De aceea noi credem ca dezvoltarea de software personalizat, bazat pe platforme Open Source reprezinta solutia cea mai eficienta. Nu trebuie nicio licenta, beneficiati de aportul tehnic a zeci de mii de programatori care contribuie la dezvoltarea de instrumente software si, in plus, produsele software pe care le folositi sunt gandite, proiectate si dezvoltate special pentru dumneavoastra, potrivindu-se perfect afacerii, personalului, clientilor si domeniului concret de activitate. Mai mult, folosind doar software Open Source, oricine cu care intentionati sa lucrati pe viitor, va sti sa "citeasca si sa inteleaga" codul sursa si va putea completa produsele cu module noi, fara a fi nevoit sa scumpeasca inutil solutia (cumpararea de licente, instruire de programatori etc.).
Probabil ca acesta este cel de-al doilea mare castig al omenirii de pe urma Internetului, dupa usurarea si ieftinirea comunicatiilor si anume: dezvoltarea comunitatii Open Source si a instrumentelor software gratuite de inalta calitate. Efectele imediate - crearea de solutii software si de servicii profesionale dedicate si personalizate la preturi foarte mici, au dus la dezvoltarea tuturor activitatilor economice.
Este timpul ca si dumneavoastra sa beneficiati de aceste avantaje!