Synteq Solutions
// Solutii_Calitate_Software
Prima pagina        Contact

Realizare Site Web

      Produsul software Synteq Realizare Site Web consta in realizarea completa a unui site de Internet. Caracteristicile acestuia sunt:

      Daca doriti un site de Internet bine facut, la un pret excelent si care se poate extinde usor si convenabil, atunci comandati Synteq Realizare Site Web!

Denumire/ nume:
Adresa (oras, judet):
Email unde puteti primi informatii:
Telefon la care puteti fi contactat:
Informatii importante pentru formularea unui raspuns:
Introduceti codul din imagine    :


De ce sa alegeti Synteq Solutions?

      In ziua de azi, orice activitate, orice afacere incepe cu un site pe Internet. Prezenta online a devenit tot atat de necesara ca si adresa de email sau telefonul de contact. Nu intotdeauna situl de Internet necesar trebuie sa fie ceva sofisticat. Uneori este suficient sa fie un site de cateva pagini care sa prezinte activitatea firmei. Cu toate acestea, in evolutia unei firme intervine o etapa cand situl de Internet depaseste stadiul de pagini statice si devine un instrument de lucru si de generare de venit. In aceste momente se pune problema eficientei si capacitatii software de a efectua sarcinile dorite. Dar, chiar si atunci cand ceva simplu este suficient, calitatea realizarii este importanta.

      Indiferent de complexitatea sitului de Internet, el trebuie sa indeplineasca un set minim de conditii:

  • Sa contina informatie proaspata, originala si relevanta pentru vizitatori.
  • Sa fie "scris" curat, fara greseli de programare si usor de intretinut din punct de vedere tehnic;
  • Sa fie compatibil cu cat mai multe platforme software: browsere populare pentru PC, dispozitive mobile etc.
  • Sa fie usor de navigat de catre vizitatorii online.
  • Sa fie optimizat din punct de vedere tehnic si structural pentru motoarele de cautare cele mai populare (SEO) si anume: Google, Bing/ Yahoo.
  • Sa aiba un aspect placut si modern.
  • Sa nu incalce niciun drept de autor prin preluarea neutorizata de continut sau elemente de design (imagini, module de cod etc.)
  • Sa nu depinda, pe cat posibil, de niciun producator de instrumente software prin actualizari, licente ori biblioteci de obiecte externe. Pe cat posibil, programarea sa fie facuta de la 0, fara folosirea de module preluate de la terti, fara utilizarea generatoarelor de pagini web.

      Synteq Realizare Site Web reprezinta optiunea cea mai buna pentru cei care doresc sa existe online, pentru cei care au idei si pentru care Internetul reprezinta un domeniu de afaceri.

Cui se adreseaza Synteq Realizare Site Web?

      Se potriveste celor care isi prezinta online portofoliul de produse si servicii (productie, comert, turism, comunicatii, servicii diverse, administratie publica) fie ca integreaza module de tranzactii online sau doar se prezinta pe Internet.
De asemenea, se adreseaza firmelor care doresc dezvoltarea unui mediu online intern al organizatiei, accesibil cu nume si parola, unde angajatii si/ sau partenerii pot gasi informatiile necesare activitatii lor (transporturi, distributie, servicii profesionale, firme cu dispersie geografica etc.).
In cazul unor aplicatii deosebite, recomandam clientului sa se orienteze catre pachete software mai evoluate.