Synteq Solutions
// Solutii_Calitate_Software
Prima pagina        Contact

SYNTAXIS

      Sistem de Management al Fluxurilor Informationale este un sistem puternic si foarte flexibil care permite institutiilor din administratia locala si centrala precum si organizatiilor private sa-si administreze fluxurile informationale interne mult mai performant. De la functionalitati ce tin de registratura electronica, trecand la mecanisme de arhivare electronica si pana la functionalitati specifice dispeceratelor ori destinate administrarii personalului ce lucreaza in schimburi sau sunt absenti sau plecati in concediu, SYNTAXIS integreaza arhitecturi si tehnologii novatoare in gestiunea informatiilor si cunostintelor din cadrul unei organizatii. Pentru ca este flexibila si integreaza si mecanisme de comunicare si colaborare, SYNTAXIS se potriveste perfect si institutiilor cu dispersie geografica ori birocratica diversa.

      Sistemul este configurat in SYNTAXIS CORE si alte cateva SUPRASTRUCTRUI si FUNCTIONALITATI, recomandandu-l astfel atat pentru organizatii mici si medii cat si, in aceeasi masura, pentru institutii mari si dispersate.

      Sistemul este livrat sub forma unui SaaS (Software as a Service) fiind gandit pentru volume mari de date si care sa permita in acelasi timp o evolutie permanenta. Este dedicat Administatiei locale, institutiilor de interes public, organizatiilor private de dimensiuni medii si mari etc.

      Sistemul se livreaza insotit de Serviciile de mentenanta corespunzatoare.